2010. július 16., péntek

Kismamafotózás I.

Divat lesz belőle vagy sem, kismamát fotózni jó dolog. Egy nő egyébként is olyan szakaszát éli az életének, amikor készül, vár, fontos neki minden nap ami a kilenc hónapból már eltelt, vagy hátravan. És ne szépítsük, bármilyen szép is egy kismama, az eredeti állapotot, vagyis a terhesség előtti alakot, arcbőrt csak nagyon keveseknek sikerül visszaszerezniük, így külön jó alkalom ezt az időszakot megörökíteni, szép emlékké válik.

Az csak egy dolog, hogy az ember kitalálja milyen képeket szeretne. Judittal egy szép szombat reggel indultunk neki a fotózásnak, szépen kiöltözve, ahogy kell, és amikor megláttuk a kiszemelt repceföldet, felcsillant a szemünk, hogy ez milyen jól fog mutatni. A végeredmény jó is lett, de az addig vezető út ragadós sárral volt kikövezve, szóval bár nem látszik, de úgy néztünk ki mint a kismalacok...

A csomagtartót teleraktuk ruhákkal, úgy indultunk el, mintha egy hétig haza sem mennénk, de mindegy is, felkészültünk minden eshetőségre, ami szembejöhet, és a végén igazat adtunk saját magunknak, mert megérte a kocsi csomagtartójában öltözködni, vasalni, készülődni (a kis piros meggyes cipőcske meg külön főnyeremény).




Posted by Picasa

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése